Jantien010
Jantien010

De Binnenkomer – les 2

Zo, dat was vast best even bikkelen om al die vragen beantwoord te krijgen! Ben je er een beetje uitgekomen? Dan weet jij nu exact waar je business over gaat. En belangrijker nog: je weet precies welk probleem je voor je droomklant oplost.

Jouw stem

Een Binnenkomer zou jouw Binnenkomer niet zijn als jouw stem er niet in doorklinkt. Het moet namelijk naadloos passen bij wat je doet. En als muziek in de oren van je ideale klant klinken. En daar hebben we nog wat extra’s voor nodig.

In les 2 leer je hoe je je eigen stem toevoegt aan je tekst. Ik ga je leren hoe je dat doet zodat jouw Binnenkomer recht binnenkomt in het hoofd en het hart van je klant.

Wat ga je in Les 2 toevoegen?

Dus pak je Werkboek voor les 2 erbij, dan gaan we aan de slag. Sla deze pdf op op je computer, dan kun je je antwoorden op zo invullen. Vind je het fijner om met pen te schrijven? Dat kan ook. Print het dan uit en vul het werkboek in.

Zorg dat je het werkboek erbij hebt als je mijn les bekijkt.

Ik ben weer erg benieuwd naar hoe het is gegaan met Les 2. Laat het me vooral weten op Twitter of Facebook. Je kunt daar ook je vragen kwijt. Veel succes en plezier met de volgende stappen naar je Binnenkomer.

"Write drunk. Edit sober."

Ernest Hemingway