Jantien010
Jantien010

E-learning voor commerciële teksten: Copyschool is live

De afgelopen maanden heb ik er heel hard aan gewerkt. En nu is het dan zover: mijn online schrijfacademie Copyschool heeft de deuren geopend. Met enige trots heb ik dit online platform gelanceerd tijdens mijn eerste webinar. Heel spannend om te doen, en tegelijkertijd kreeg ik er veel energie van.

E-learning heeft de toekomst, daarom heb ik alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd, gebundeld in een eerste online programma. De onderwerpen heb ik met zorg uitgekozen en de lessen met veel plezier samengesteld. Die bestaan uit een online les in de vorm van een filmpje en een werkboek. Elke week komt er een module vrij. Op maandag 15 februari ga ik van start met het eerste programma. Neem vooral even een kijkje. En als je er vragen over hebt, stuur me vooral een bericht.

 

webinar screenshot

"Write the way you talk. Naturally."

David Ogilvy