Jantien010
Jantien010

Stevie Wonder komt naar Rotterdam!

Tijdens onze vakanties hebben we altijd een paar favoriete cd’tjes waar de kinderen luid op meezingen. Dit jaar waren die van Mika, The Jackson 5 en Stevie Wonder. Terwijl ze naar Sir Duke luisterden, zaten ze op de achterbank mee te toeteren op hun denkbeeldige trompetten en zaten man en ik te genieten van het uitzicht van de Toscaanse heuvels en onze vrolijke kinderschare.

Bij terugkomst in Rotterdam meende ik me te herinneren dat Stevie naar Ahoy zou komen. En inderdaad. Op 15 september is het zover: we gaan!

Zit op youtube alles van hem terug te kijken en ik krijg er steeds meer zin in!

Deze poster had ik trouwens, tot groot ongenoegen van mijn moeder, als kind boven mijn bed hangen.

Jantien010 - Blog - Stevie Wonder

"Write drunk. Edit sober."

Ernest Hemingway