Jantien010
Jantien010

Heb jij al de perfecte Binnenkomer

Sommigen noemen het een elevator pitch. Anderen een propositie. Ik noem het De Binnenkomer. In De Binnenkomer vertel je kort en krachtig aan je droomklant welk probleem jij oplost. Schrijf je in voor mijn 3 gratis lessen, dan maak je kennis met mijn manier van lesgeven in Copyschool.

Doe er je voordeel mee. Let wel: Ik zal je dan af en toe ook een nieuwsbrief of een aanbieding sturen. Je e-mailadres zal ik aan niemand doorgeven. Beloofd. En als je dit allemaal niet wilt: klik dan niet op de button!

Oh ja. Om alles helemaal volgens het boekje te doen, moet jij de 3 boxjes bij je aanmelding aanvinken 🙂 Dan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden, het Privacy Statement en het feit dat ik je gegevens gebruik om updates te versturen en toegang te krijgen tot de lessen of andere inhoud.

De Binnenkomer

"Write drunk. Edit sober."

Ernest Hemingway