Jantien010
Jantien010

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE EN VACATURETEKSTEN

Het schrijven van teksten voor vacatures is een vak apart. Je moet rekening houden met de kernwaarden van je organisatie. En je wilt de ideale kandidaat verleiden om te reageren.

Bovendien is het ook nog eens de uitdaging om je vacaturehouders, meelezers en andere stakeholders jouw manier van communiceren eigen te maken. Je hebt behoefte aan een leidraad met duidelijke kaders die genoeg vrijheid biedt om per vacature maatwerk te leveren.

Ik coach HR afdelingen van organisaties, vaak samen met communicatiemedewerkers, om vanuit hun waarden gestructureerd en effectief te schrijven om de ideale kandidaten in de arbeidsmarkt te raken en te verleiden. Ik onderwijs over de talige kant van arbeidsmarktcommunicatie, over de kracht van woorden en over hoe je die inzet om ook je teksten mee te laten helpen bij het realiseren van je wervingsdoelstellingen.

ABN AMRO, Unilever Benelux, BAM Infra, KNAW, De Universiteit van Amsterdam en De Vrije Universiteit en 20 Nederlandse theaters heb ik getraind op het schrijven van vacatureteksten.

Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op of download het e-book Inclusief Werven, Selecteren en Schrijven.

 

Schrijftraining op maat

Jantien van Driel – schrijfcoach, online schrijftraining

"Het leuke van het vak schrijven is dat je het nooit leert."

Simon Carmiggelt