Jantien010
Jantien010

Energiefonds Overijssel

De provincie Overijssel heeft zijn aandeel in Essent verkocht voor 250 miljoen euro en heeft daarvoor een fonds opgericht. Het geld dat in dit fonds zit, wil de provincie terug laten vloeien naar de bewoners van Overijssel. Minder CO2-uitstoot, energiereductie, meer nieuwe energie en meer arbeidsplaatsen moet het resultaat zijn.

De ASN Bank is de nieuwe fondsbeheerder van Energiefonds Overijssel. Daarvoor gaan we een hele organisatie optuigen. Zou jij het communicatiedeel voor je rekening willen nemen? Let op: je moet daarvoor samenwerken met de provincie Overijssel, Start Green Venture Capital, Royal Haskoning DHV en ASN Beleggingsinstellingen Beheer.

Verschillende bloedgroepen. Dat hebben alle organisaties waarmee we samen het fonds beheren. Een mooie uitdaging dus om daar de volledige communicatielijn mee uit te zetten. In nauwe samenwerking met de provincie en hoofd Marketing & Communicatie van de ASN Bank hebben we een mooi resultaat neergezet. Een communicatiestrategie, een huisstijl en tal van middelen van visitekaartje tot website. Op de kick-off in De Creatieve Fabriek in Hengelo sprak Daan Roosegaarde de ruim 250 aanwezigen toe. In parallelle sessies kregen de geïnteresseerden informatie op maat. Een mooi startschot voor dit fonds dat de komende 15 jaren een bijdrage gaat leveren aan de duurzame doelstellingen van de provincie Overijssel.

Jantien010 - Werk - Energiefonds Overijssel

"De waarheid is alleen maar leuk indien gelogen."

Rogier Proper