Jantien010

Staedion

Staedion en alle medewerkers hebben een bijzonder en intensief jaar achter de rug. Wil jij het sociaal jaarverslag van 2008 voor ons schrijven? En kun je er een aantrekkelijke vorm voor bedenken die ervoor zorgt dat onze medewerkers het verslag ook lezen? Met deze vraag kwam Staedion bij me.

Dat wilde ik natuurlijk wel! Wat is er interessanter dan een kijkje in de keuken nemen bij een organisatie die grote organisatorische veranderingen doormaakt? Voor het sociaal jaarverslag heb ik 15 collega’s van Staedion geïnterviewd. Dat gaf prachtig materiaal waar ik naar hartenlust uit kon putten. Een arbo-medewerker, een BHV-er, de voorzitter van de OR, een verhuurmakelaar, de voorzitter van de Raad van Bestuur, een werkvoorbereider en nog veel meer medewerkers schoven bij me aan en gaven input voor het sociaal jaarverslag.

Het sociaal jaarverslag 2008 van Staedion is een lekker leesbaar boekwerkje geworden. Kritisch waar mogelijk, maar altijd opbouwend. Een mooie mengeling van ‘nice to know’ en ‘need to know’.

Jantien010 - Werk - Staedion

"De waarheid is alleen maar leuk indien gelogen."

Rogier Proper